2016. május 11., szerda

Övvizsga 2016.06.12.-én (KAKUSEI Karate Iskola)

Kedves Szülők, Karatékák!


Egyesületünk 2015/2016-os II. félévét is egy övvizsgával zárja a KAKUSEI Karate Iskolába járóknak. Ezzel ismerjük el, vagy szilárdítjuk meg az övvizsga követelményeket,  és az ahhoz szükséges tudást. Automatikusan nem jár a következő övfokozat, azt egy vizsgán kell megszerezni, melyen a karatéka számot ad a tudásáról.

Az OVI-Karatésok 2016.05.28-2016.05.29-én tudnak vizsgázni a számukra meghirdetett táborban, Rájuk az ott közölt információk érvényesek.


Övvizsgát tehet mindenki, aki rendelkezik együttesen a következőkkel:
·         minimum-edzés, ill. kivárási idővel (min. 75%-os részvételi arány az edzéseken)

·         részt vett min. 1 edzőtáborban 1 iskolaév alatt
·         rendelkezik edzői ajánlással (!) - június elején tesszük ki a honlapra
·         leadta az erősítésekről a lapját (!), melynek valóságtartalma van, ellenőrizzük. - aki ezt feladatul kapta

Bármelyik feltétel hiányzik is, az övvizsgát sajnos nem teheti le ebben a félévben a tanítvány! - övvizsga-javaslatok június elején kint lesznek a honlapon. 
Ha nem tehet vizsgát, nem kell elkeseredni. Járhat továbbra is edzésre, de a következő övfokozat feltételei nem teljesültek. Önmagában az, hogy edzésre jár valaki, már nagyon jó dolog, ha komolyan veszi a karatét, és törekszik a feltételek teljesítésére (fizikai, mentális, egyéb) akkor övvizsgát is tehet.
A Karate Iskola övvizsgái nyilvánosak, azokat bárki megtekintheti, amennyiben viselkedésével a karate etikettjét nem sérti meg, valamint nem zavarja a vizsgázókat és a vizsgáztatót, ezért kérjük a kisebb gyermekeket, csecsemőt otthon hagyni, hogy a vizsgázók jól tudjanak teljesíteni.

Időpont:          2016. június 12., vasárnap 10.00 óra

Helyszín:         Szigetcsépi Általános Iskola (Szigetcsép, Szabadság u. 1-3.)

Az övvizsgát vezeti:   Dr. Gila Pál (6.dan), Bruszt Mária (3.dan), Fekete Csaba (2.dan), Fekete Zsolt (2.dan), Szabó Sándorné (1 kyu)

Övvizsga díj:  Gyermek: 1.600 Ft/fő

Felnőtt(14 év felett): 3.100 Ft / fő 

befizetés határideje: 2016.06.08, KP-ben

Figyelem, a helyszínen NEM FIZETHETŐ AZ ÖVVIZSGA DÍJA! Amennyiben a szülő elfelejti befizetni, sajnos a gyermek nem vizsgázhat.

Jelentkezés:     a helyszínen, a vizsga előtt 15 perccel

Övvizsga feltételek:

Ø  leadott karate-igazolvány, (aki még nem vizsgázott, 1 db igazolványkép, a fénykép hátuljára kérjük ráírni a vizsgázó nevét)

Ø  befizetett vizsgadíj, (befizetési határidő: 2016.06.08)

Ø  tiszta, fehér karate ruha + egyesületi jelvény felvarrva !!!

Ø  pontos megjelenés (késve érkezők nem vizsgázhatnak!)

Ø  akinek van havi díj tartozása, éves tagdíjtartozása, rendezze (Hátralékkal rendelkező karatéka automatikusan kizárja magát a vizsgázási lehetőség alól.) - Befizetések menüpont alatt ez bankkártyával is teljesíthető.

Vizsgaanyagot, vizsgaszabályzatot ezen az oldalon (klikk) lehet elolvasni, vagy személyesen edzésen lehet róla kérdezni.

Tisztelettel:

  
„KAKUSEI”SE vezetősége
06(70)294-5091

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése