2016. május 30., hétfő

31 óvodás vizsgázott

31 óvodás vizsgázott a KAKUSEI-ben május utolsó hétvégéjén


2016.05.28-2016.05.29 az óvodásoké volt a főszerep a KAKUSEI-ben. Szigetszentmiklóson gyűlt össze a csapat szép számmal. A kicsiket még szüleik kísérik ezekbe az ún. "bejárós" edzőtáborokba, ahol a megszokott 45 perc helyett már egy teljes órát edzettek a kicsik.

Ebben az életkorban is ugyanolyan erőfeszítést kíván ez a jellegű munka, akár az idősebbeknél, mert a kicsik még sok esetben most tanulják meg az adott mozgást, és ez rendkívüli koncentrációt igényel. Mind az idegrendszerük, mind a fizikai testük edzésre kerül egy-egy táborban, foglalkozáson. Délelőtt a szakosztályvezető, Szabó Sándorné ismételte át a kötelező anyagot az ovisokkal, ahol persze nem maradhatott ki a játék sem, hiszen igyekszünk mindig játékos formában átadni a gyerekeknek a karatét.

Rongybaba, vasember és a durcás Bandita :)
(később megenyhült)


Délután az egyesület vezetője, Bruszt Mária már párban dolgozott a gyerekekkel a küzdelem alapjait letéve. Ismét volt játék, és a népszerű pókfogó nem maradhatott ki a délutáni foglalkozásból. Hamar eltelt az 1 óra.

 


Vasárnap már maga az övvizsga volt, ahol természetesen a nagycsoportosoktól már azt is számon kértük, vajon sikerült-e az előző napi gyakorlatokat megjegyezni, elsajátítani a kötelező anyagon kívül. Elégedettek lehetünk, szép felfelé ívelő fejlődést mutatnak a gyerekek a kisebbek és a nagyobbak egyaránt.



Nagyon jó kis csapat gyűlt össze. Remekül dolgoztak az ovisok, látható volt, hogy a foglalkozásokon figyeltek, gyakoroltak az elmúlt fél év során. A nagycsoportosokon már látszik, hogy nem sokára iskolába mennek, és egyesületünk várja is őket a KAKUSEI Karate Iskolában, hogy tovább fejlődhessenek a karatéban is.

a három edzésvezető a teljes csapattal


Most 2 hét szünet vár az ovisokra, és aki nyáron is szeretne edzeni, azoknak Nyári Összevont Edzéseinken biztosítunk lehetőséget, aki nyaralni megy, azoknak pedig jó pihenést, kikapcsolódást kívánunk!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése