2017. január 10., kedd

Új helyen táboroztak a KAKUSEI-esek

Minden évben a január zsúfolt. Tábor, tábort ér. Felkészüléssel teli a hónap, mert nyakunkon az övvizsga, ahol mindenki szeretne megfelelni.

Idén új helyet próbáltunk ki. Nem jött be. 😔 Kifogtuk a leghidegebb éjszakát az idei télen, de ez csak az egyik baj volt. Mert estére már jól be voltak fűtve a szobák, ha az a volna ott nem volna. Éjjel lecsapta a biztosítékot valami, így a felnőttek egyik szárnyán, valamint az egyik szobában nem volt fűtés. Persze megúsztuk, mert előtte ment, de mégis csak dühítő volt. Másnap Peti senpai plusz radiátorokkal és szekrénykulccsal felügyelte a műveletet, immáron nagyobb sikerrel.


De térjünk rá a karatéra:
Első nap egy összevont edzésen megkóstoltuk a kötelező erősítéseket teljes mértékben. Ez a haladók szintje volt... lett is izomláz rendesen. Másnap ezt gyorsan leáztattuk a remek kis fürdőben, ahonnan Marcsi sensei bejelentkezett videón is. 😀 Aztán 2 csoportban folytak az edzések közös játékkal az elején. Az edzés elején mindig kihonnal kezdtünk, elővéve a régen átnézetteket, illetve a kihagyhatatlanokat. Volt önvédelembe hajló kata magyarázatok és gyakorlások, kumite gyakorlatok, és nem utolsó sorban természetesen formagyakorlatok is.
Remek kis tábor volt...

Holdinger Szabolcs fényképe.Szombat este egy kis móka, mert nem tábor a tábor, ha nincs valami extra játék. Most a szobák indulókat írtak... hát az úttörőcsapattól kezdve minden volt. A gyerekek nagyon élvezték, hogy a felnőttek is részt vettek a játékban és bolondoztak velük. Zoknis induló nyert... mert ugye "Az ember tragédiájából" vette az ihletet. Azt hiszem mi másképp láttuk. 😀



Az étkezésre nem lehet panaszunk. Éppen elég volt. Mikor látták, hogy mégse, felfaltuk a lekváros kenyér utánpótlást. Jobb lett volna, ha egy kicsit bőségesebben tálalnak... Mi felnőttek, másképp éltük volna meg.

Összességében a tábor igazi edzőtábor volt, némi kényelmetlenséggel, mert csak akkor tudjuk becsülni a jót, ha néha rosszabbat is kapunk, de remek csapattal minden nehézség sokkal kisebbnek tűnik. És tudjuk, a KAKUSEI-ben edzeni nagyon jó! 😀


Fotók a Facebook csoportunkba feltöltve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése