2017. január 3., kedd

Bejárós tábor - beszámoló (2017)

2016 év végén december 28.-a és 30.-a között megtartottuk szokásos bejárós téli edzőtáborunkat a kezdő karatékáknak Szigetszentmiklóson a Bailador Táncstúdióban.

A 3 napos tábor alatt lehetőségünk adódott a fehér és a citromsárga övesek övvizsga anyagát átvennünk, és mivel minden karatéka nagyon odaadóan figyelt meglehetősen gyorsan tudtunk haladni az anyaggal. A kitűzött tervet végre tudtuk hajtani ezért lehetőségünk volt a 8 kyusok övvizsga anyagába is be-betekintenünk, de persze a játék sem maradt el! Idén is a kedvenc játék a kincses fogó volt! Ahol a gyerekeknek csapatokba játszva kell megszerezniük az ellenfél kincsét egy kis küzdelemmel. Sajnos egy-két kisebb baleset itt is történt. Sajnos Leventét azért szükséges volt orvoshoz vinni, miután kétszer is ugyanott verte be az orrát. 😔
Összességében nagyon elégedett vagyok a gyerekekkel, rengeteg anyagot át tudtunk venni. Éppen ezért szeretem az ilyen táborokat, amikor a karatékáknak az a pár nap csak a karatéról szól, nem terheli le őket egyéb elfoglaltság. És ez bizony meglátszik a teljesítményükön is.
Külön köszönöm a segítségét Zsolt senseinek, hogy idén 2. Alkalommal segítette munkánkat, és az egyetemi vizsgái mellett tudott a táborra és a gyerekekre időt szakítani.


Fekete Csaba


Néhány fénykép a teljesség igénye nélkül:
 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése