2016. február 15., hétfő

Halom Kupa - 2016

2016.02.13-án a Seizan-osok meghívására részt vettünk a 2016-os Halom Kupán.


Haladóbb karatékákat vittünk a 2016-os első versenyünkre, és 1 kisebb tanítványt, hogy megmérjék tudásukat más karatékákkal.



A verseny jól szervezett volt. A bírók folyamatosan pörgették a versenyt. Kísérő Bogi sempai, Balázs sempai és Anna sempai is ott volt. Így az 5 versenyzőre bőven jutott figyelem a sempaiok részéről.

Badics Bence szépen hozta a formáját, de fejben nem volt teljesen ráhangolódva a versenyre, így a kumite versenyszámtól visszalépett. Katában elhozta a dobogó III. helyéért járó bronzérmet.

Forgács Bence 16-os pókról kellett teljesítsen, nehéz mezőnyben, de Bence küzdeni akarása példátlan. Igazi példaképpé vált az elmúlt időszakban. III. helyet szerezte meg formagyakorlatban és küzdelemben is. Gratulálunk!



Mecsei Dominik sajnos nem indult kumite versenyszámban. Az ő csoportja sem volt könnyű. Bejutott a 8 közé, de az éremért folyó küzdelemben 2:1 arányban alul maradt a Saifa katájával, mely szép és pontos volt, de ellenfele harciasabb magatartása győzedelmeskedett felette.

Bene Katalin szintén katával kezdett a 10-11 évesek között. Szépen menetelt előre a döntőig. Ellenfele egy igazán kiváló katával győzte le, így formagyakorlatban II. helyen végzett. Kumite versenyszám rosszul indult. Sajnos a bírók nem fogták meg az elején a meccset, Kata a kumite versenyszámot feladta.

Utolsó versenyzőnk 14-15 éves kadetek között versenyzett. Fritz Flóra "csak" kata versenyszámban indult. Szépen menetelt előre. Először egy gyönyörű, erős Sanseru katát mutatott be, majd Seiyunchin kata következett. Katájában az irányt tévesztett, de így is egy szép formagyakorlatot láthattunk Tőle. A dobogó 3. fokára állhatott fel, és lett a versenyzámának a III. helyezettje.


Minden versenyzőnek gratulálunk, szép eredmények születtek!


Eredményeink:

  • ezüst
    • Bene Katalin - kata
  • bronz
    • Badics Bence - kata
    • Forgács Bence - kata, kumite
    • Fritz Flóra - kata


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése