2016. február 20., szombat

1%-ról rendelkezni egészen május 20-ig lehetséges

Kedves Tagsák, Támogatóink, Karatékák!


Azok az adóforintok, amelyekről nem rendelkeznek az adózók, a költségvetésben maradnak...
Ezért kérünk Benneteket adótok 1%-át ajánljátok fel egyesületünk részére.

A felajánlott összegeket működési költségekre fordítjuk minden esetben. Ezért kérjük, hogy a befizetett adótok 1%-át továbbra is egyesületünknek ajánljátok fel. 2015-től csak regisztráltaknak lehet felajánlani, mely regisztrációt egyesületünk a "KAKUSEI" Kulturális, Szabadidő és Sportegyesület elvégezte. Tehát rendelkezünk a regisztrációvalEzt itt ellenőrizhetitek (klikk).


Sok kicsi sokra megy!

Nektek ez nem kerül semmibe. Leadjátok a munkáltatónak a nevünket és adószámunkat, a bevallást készítő kollégátok ezt kitölti. Amennyiben erről lekéstetek, ennek is meg van a megfelelő módja, hogyan rendelkezhettek az 1%-ról.

A magánszemély nyilatkozatban, az „EGYSZA” elnevezésű lapon rendelkezhet befizetett adójának egy százalékáról valamely a 1996. évi CXXVI. törvényben meghatározott szervezet javára. A rendelkező nyilatkozatnak tartalmaznia kell a választott szervezet adószámát és tartalmazhatja (de nem kötelező!) a szervezet nevét is.

Abban az esetben, ha Ön nem rendelkezett adójának 1+1%-áról a személyi jövedelemadó bevallásában, a 1553NY jelű nyilatkozatában az egyszerűsített bevallás választásakor vagy munkáltatói adómegállapítás esetén munkáltatójához nem juttatta el (2016. május 11-éig, lezárt, adóazonosító jelével ellátott, ragasztott felületére átnyúlóan, saját kezűleg aláírt postai borítékban) nyilatkozatát, akkor 2016. május 20-áig az állami adóhatóság honlapján közzétett általános nyomtatványkitöltő- és ellenőrző program (ÁNYK-AbevJava) segítségével kitölthető „15EGYSZA” jelű formanyomtatvány „EGYSZA” elnevezésű lapját kinyomtatva, lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban személyesen vagy postán, illetőleg elektronikus űrlapként, elektronikus úton (meghatalmazott esetén külön megbízás alapján) még megteheti.

A nyomtatványt letöltheti bárki INNEN.

Minden felajánlást KÖSZÖNÜNK! 


KAKUSEI Kulturális, Szabadidő és Sportegyesület

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése