2015. június 14., vasárnap

Övvizsga Szigetcsépen - 2014.06.14

2014.06.14.-én vasárnap délelőtt vizsgáztak a KAKUSEI Karate Iskola tanítványai.


Ezúttal ismét Szigetcsép adott helyszínt a vizsgának, itt fértünk el annyian, hogy ne szorongjunk a vizsgán. Nem túlzás, majdnem félszáz vizsgázó volt. Külön köszönet annak, aki segítségül beállt a vizsgázók közé, pedig tudta, hogy még nem teheti le az övvizsgáját, és felhívnám azok figyelmét, akik nem jöttek el, pedig el tudtak volna jönni, hogy ők is fognak vizsgázni, egymás segítsége nélkül nem a karate útját járjuk, hanem az EGO-ét. Fontos, hogy kiálljunk egymásért, és segítsük egymást, mert mi magunk se haladhatunk mások nélkül. Egymással ha tetszik, ha nem, kölcsönhatásban vagyunk.

Kellemes napnak ígérkezett ez a vasárnap is, de egy kicsit már szárnyait bontogatta a nyár, és elég meleg volt. 

Előbb az általános bázisgyakorlatok, majd övvizsgaszintre bontva következett a számonkérés az erőnlét, technikai tudás, és állóképesség hármasa figyelembe vételével. Általánosságban elmondhatjuk, hogy jól felkészült mindenki. Köszönhető ez a rendszeres edzéslátogatásnak, illetve az elvégzett munkának, valamint a senseiek/senpaiok elvárásainak, tanításának. Mindig van 1-2 eset, amikor felismerhető, és tetten érhető a kevésbé jó állapot, felkészülés, stb. , de a remek forma is.


Gratulálok a szép teljesítményéhez mindenkinek! Nagyon ügyesek voltatok! Mérhetetlenül büszke vagyok, hiszen shihan immár ki is mondta, hogy elégedett a csapattal.
Vasárnap az övvizsgákkal hivatalosan is véget ért a 2014/2015-ös KAKUSEI Karate Iskola éve is. Fárasztó edzések ismét meghozták a maguk gyümölcseit egész évben. Volt mosoly és volt sírás is, tehát volt minden, ugyanis a karate mindenre megtanít minket ... 

A szeptemberi kezdésig mindenkinek nagyon kellemes nyarat, jó pihenést, sok-sok élményt és tapasztalatot a táborokban! (Balatoni tábor, Napközis tábor)


smile hangulatjel


Mindenkinek hatalmas ARIGATO!!!!!

Üdvözlettel:

Marcsi sensei, Csabi sensei, Bogi senpai



Fotók itt találhatók (klikk)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése