2015. június 8., hétfő

OVI-karatésok év végi vizsgája

2015.06.06-2015.06.07 között szerveztük meg az ovisoknak a bejárós táborát. 

Összesen 19 gyermek vett részt a 4 ovis csoportból, a többiek, reméljük, hogy jönnek a Napközis táborunkba, ahol pótvizsgázási lehetőséget adunk.

3 edző volt a gyerekekkel, és Bruszt Mária, az egyesület elnöke vizsgáztatta a kicsiket. A tábor ezúttal Tökölre volt szervezve a Pesti úti ltp. Általános Iskolájának a tornatermébe. Ezúton is köszönjük az iskola segítségét a tábor lebonyolításában. Öröm volt nézni az elmúlt évek munkáját. A gyerekek hatalmas fejlődésen mentek keresztül, javult a testérzékelésük, koordinációs képességük, az erőnlétük, stb. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy az eredeti cél, a képességfejlesztés, és a mozgás, valamint a karate megszerettetése megvalósult. A sok mosolygós arc önmagáért mesélt. A vizsgán csak kapkodtuk a fejünket, mennyire ügyesek a gyerekek, az is aki csak most állt be.




Többen nagycsoportosként már alig várják, hogy a Karate Iskolába is átléphessenek. Karate Iskoláról bővebben itt és itt olvashattok. Aki iskolásként velünk kezdi a szeptembert, az számíthat az egyesület támogatására. Minden iskolásnak (általános és középiskolás) egyesületi igazolást adunk ki a mindennapos testnevelés igazolására. (Heti 2 órát igazolhat sportegyesület, hogy választott sportját rendszeresen tudja művelni.)

Aki még készített fényképet, kérjük, juttassa el az egyesülethez, hogy felkerüljön az albumba. Köszönjük.

Mérhetetlenül büszkék vagyunk ezekre a kis fiatalokra, odaadó, koruknak megfelelő odaadással, szorgalommal végezték egész évben a munkát. GRATULÁLUNK!!!!

Aki szeretne nyári napközis táborunkba jönni, azt várjuk szeretettel, regisztráció szükséges a pontos létszám miatt, hiszen napi 3-szori étkezést biztosítunk, amihez létszámot kell leadnunk. Regisztráció és jelentkezés: http://kakusei-karate.blogspot.hu/2015/03/napkozis-tabor-ovisoknak-es.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése