2018. május 28., hétfő

2018.05.26-2018.05.27 - KARATE minden mennyiségben I. (Ovis tábor és övvizsga)

Ez a hétvége is csodásan telt a tököli és szigetszentmiklósi karatékák életében (!) Kicsik és nagyok egyaránt karatéval foglalkoztak, és feláldozták a hétvégéjüket... de ugye ez nem igaz, mert nem áldozat, hanem öröm a részünkről, ha csapattársainkkal egy jót edzhetünk.

Óvodások:
Ovisok ezen a hétvégén egy mini edzőtábor keretében, mely átismételte az alapkövetelményeket az övvizsgájukra, tehettek tanúbizonyságot az elmúlt félévi munkájukról. A gyerekek némelyike fáradtan érkezett, némelyike alig várta, hogy újra karate ruha legyen rajta.
A helyszínt ezúttal a Tököli Általános Iskola biztosította, melyet ezúton is köszönünk. A gyerekek szombaton 2 edzésen vehettek részt, és vasárnap már övvizsga keretében mutatták meg tudásukat.
Felkészítő senpaiok Bogi senpai és Peti sanpai voltak.

A gyerekek 4 helyszínről érkeztek:

  • Tököl
    • edzések a Művelődési Központban vannak
  •  Szigetszentmiklós 
    • Szivárvány Ovi
    • Napsugár Ovi
    • Oázis Wellness Központ
32 gyerek lett vizsgára jelölve, 1 kis karatéka nem tudott megjelenni, 1 pedig vizsga közben rosszul lett, és nem tudta teljesíteni. Ettől függetlenül szépen teljesítettek a gyerekek, látszódott az odaadó tettrekészség.

Szeretnénk felhívni a szülők figyelmét, hogy azokat a karatékákat, akik 2018/2019-es tanévben elsősök lesznek, szeretettel várjuk a Karate Iskolában (klikk), ahol már heti 2 alkalommal vannak edzések.    Nyáron pedig 2018.07.23-tól jöhetnek a Karate Warriors (klikk) programba is egy kis betekintést nyerve az iskolások programjaiba. 

Néhány fénykép a teljesség igénye nélkül:
Péter Vizi fényképe. Péter Vizi fényképe.

Petra Simon fényképe. Baliné Sarkadi Nikolett fényképe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése