2016. december 4., vasárnap

Gankaku Mikulás Kupa - 2016.12.04

Ünnepi hangulatú utánpótlás versenyt rendezett a Gankaku SE, mikulással, tombolával, színvonalas bemutatókkal. A versenyt Shihan Rebicek Gerd a Magyar Goju-Kai Szövetség elnöke nyitotta meg. 




Egyesületünk vasárnap Óbudára ment 3 versenyzővel, akik jól szerepeltek a Goju-ryu Sziget Kupán.
A 8-9 évesek mezőnye igen csak nehézre sikeredett. A gyerekeknek 32-es pókról kellett 16 közé, majd 8 közé, utána 4 közés jutni. Egy versenyzőnk, Andris Márk képviselte az egyesületet. Az első két kört 5:0 arányban, a harmadik kört 3:2 arányban, majd a döntőt ismét 5:0 arányban fölénnyel nyerte meg.

Ez után Debreczeni Gergely lépett tatamira a 12-13 évesek között, aki ugyan hibázott egy kicsit, ellenfele pedig ezt kihasználva egy igen erős, de alacsonyabb katával nyert ellene. Utána izgultunk, hogy Gergely vigaszágon javíthasson. Sajnos nem sikerült, mert a következő körben ellenfele kiesett. Látva a mezőnyt, és a szintet amit hoztak, sajnos mérgelődnünk kellett a kiesés miatt, de próbálunk szépíteni a következő versenyen.
3. versenyzőnk Czomba Balázs került utolsónak fel a shiaira a KAKUSEI-esek közül. Sajnos Balázsnak nem sikerült könnyedén a korcsoportváltás. Annyira izgult, mire sorra került, hogy igazán nem sikerült hoznia a tudását. Sajnos vigaszágon kikapott, így a dobogóról lecsúszott.
Úgyhogy ez a verseny egy fergeteges sikerrel zárult Márk révén, de enyhe csalódást érzünk, hogy nem sikerült a másik két versenyzőnek a vártnak megfelelően teljesíteni.
DE ettől függetlenül TÉNYLEG nagyon büszkék vagyunk rájuk! Köszönjük a részvételt!
Osu!
Marcsi sensei  

    jkxhdbcl  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése