2015. február 3., kedd

25 óvodás övvizsgázott

2015.01.31 és 2015.02.01 között a KAKUSEI Kulturális, Szabadidő és Sportegyesület Ovis Szakosztálya óvodáskorúaknak tartott ún. bejárós edzőtábort Szigetszentmiklóson a SQUASH Fitness termeiben. Szombaton a játékokba ágyazott goju-ryu karate foglalkozáson áttekintették az alapgyakorlatokat a délelőtti és délutáni foglalkozásokon. A cél, hogy a másnapi övvizsga mindenkinek sikerüljön, és természetesen nem utolsó sorban a mozgás örömének a megszerettetése hosszú távon. Remek hangulatban, de fáradtan jöttek ki az edzőteremből a kicsik. A foglalkozásokat Fekete Csabi sensei és Szabó Sándorné, Bogi senpai vezette.

 

Vasárnap volt a nagy nap, mikor a kicsik számot adtak arról, hogy hogyan is sikerült az elmúlt időszakban felkészülni. Igazán büszkék lehetünk rájuk, hiszen 25 óvodás bizonyított és szerezte meg a következő ovis övfokozatát. Az övvizsgát szövetségünk engedélyével Bruszt Mária, Marcsi sensei vezette le.


Reméljük, még sok óvodás csatlakozik csoportunkhoz és szerettethetjük meg vele az egészséges életmód, és a mozgás örömét. Érdeklődni elérhetőségeinken lehetséges.

További sok sikert kívánunk Mindenkinek!

További képek: ITT (klikk)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése