2014. december 30., kedd

2014 legjobbjai


2014 a mi évünk volt! Összesen 6 kupát hoztunk el különféle versenyekről. 2 sikeres versenyt rendeztünk meg idén is. Ezekre a versenyekre mindig jönnek új klubok, már látogatják válogatott versenyzők is, és kijelenthetjük, szépen fejlődik a versenyünk. Részt vettünk több szemináriumon. Sikeresen rendezte meg a KAKUSEI az idei Seiwakai szemináriumot, ahova Lipinski shihánt hívta meg a magyar szövetség. Azt hiszem igazán büszkék lehetünk magunkra, hogy van türelmünk, kitartásunk a goju-ryu karatét tanulni, gyakorolni. Összetartó, remek csapat a miénk, és reméljük egyre többen csatlakoznak majd hozzánk továbbra is. Életre hívtuk 2009-ben  a Legjobb karatéka díjat, 
A díjakat 3 kategóriába osztjuk ki:

·         legeredményesebb

·         legszorgalmasabb

·         legjobb 

2014. Legszorgalmasabb karatékája díj: Hangsúlyozom, hogy a szorgalom mögött nemcsak az edzéseken való részvétel (amit én alibi edzésnek is hívok) van, hanem azokon való teljesítmény is díjazva van. Bele számít, hogy az illető feláldozza-e a hétvégéit a versenyek miatt, vállal-e plusz edzést, részt vesz-e a táborokba, szemináriumokba, amit az egyesület szervez. Részt vállal-e egyéb munkát a szervezetben: bemutatókon, sportnapokon, stb. való részvétel. Meg kell említenem, hogy szerencsénk van, mert a KAKUSEI karatékák bizony szorgalmasak, és így nagy is volt a verseny.

 
A díjazottak:

                               I. Debreczeni Gergely (75 pont)
                              II. Mecsei Dominik (68pont)
                             III. Tóth Antal (67 pont)

 


Legeredményesebb versenyzők: Ők azok, akik vállalták a nehezebb felkészülési idővel járó plusz edzéseket, heti 3-4 alkalommal is, a versenyfelkészítő edzéseket, Megmérettették magukat, és nem volt olyan verseny, hogy ne tértek volna haza érmekkel egyesületünk jó hírét víve. Sokszor egy-egy családi eseményt áttéve álltak helyt a karatékák. Bizony ebben a kategóriában is nagy volt a verseny, az első és második hely között 1-etlen 1 pont kölünbség van.

 Tehát 2014 legeredményesebb versenyzői:

                               I. Debreczeni Gergely (91 pont)
                              II. Bene Katalin (90 pont)
                             III. Szegesdi Szonja (84 pont)
 


2014. Legjobb karatékája: A díj egy elismerés Tőletek, Tőlünk, a vezetőségtől, tehát az egyesülettől, a KAKUSEI SE-től. 

Figyelembe vettük:

·         a szavazataitokat
·         edzői minősítést (sokféle szempont alapján lettetek minősítve, pl. hozzáállás, képzelőerő, irányíthatóság, stb.)
·         szorgalmatà a versenyeredmények ebben a kategóriában nem aszámítanak, csak a részvételek, azaz az áldozatos munka, az „extra” edzéseken való részvétel (amik szombaton, vagy vasárnap voltak), edztáborok, egyéb egyesületi, közösségi részvétel.
·         tanulmányi eredményeket

Így egy igazán szakmai díj a Legjobb karatéka díj! Nagyon büszke vagyok Rátok! Azt hiszem ezt tudjátok, de itt és most is el kell ezt mondjam. 

Tehát 2014 Legjobb karatékája a KAKUSEI Sportegyesületben:

                               I. Debreczeni Gergely (26 pont)

                              II. Bene Katalin (23 pont)

                             III. Szegesdi Szonja (22 pont)

 
Mielőtt elbúcsúzunk 2014-től, szeretnék köszönetet mondani az egyesület segítőinek:

Nektek Szülőknek, és borzasztóan hálás vagyok a különböző támogatásokért, akár az államtól, akár az önkormányzattól, akár vállalkozóktól kaptuk is azt. A vállalkozókat, cégeket külön kiemelem, hiszen ők a megkeresett hasznuk egy részét engedik át ilyenkor vagy termék, vagy pénzadomyánnyal. Köszönjük szépen! 

A lelkes tanítványaimnak, akik szinte mindenben a segítségemre voltak, ha kellett támogatót kerestek, ha kellett edzést tartottak, ha kellett a versenyen segítettek, ha kellett, szállítási munkát vállaltak, és csak sorolhatnám. Nekik is köszönöm szépen ezt a csodálatos évet!  

Legvégül az összes karatékának köszönetet mondok, a gyerekeknek és szüleiknek is, hiszen egyesületünk csak így nőhet és fejlődhet, csak így érezhetjük jól magunkat hogy együtt, egymásért dolgozunk.
 
Köszönettel:
 
Bruszt Mária
elnök
KAKUSEI SE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése